Altă manieră de a sărbători 1 Mai

Publicat de PicSie , sâmbătă, 1 mai 2010 12:59

Ha-ha.Minunat.

Sau cel puţin aşa trebuia să fie ziua de azi, minunată.
Numai că 1 Mai a fost o zi altfel decât specială pentru mine.
Thank God I`m alive and safe.
În ciuda faptului că scările de la staţia de metrou Brâncoveanu mă urăsc, it's fine.Acum stau bandajată şi unsă cu tot felul de unguente ciudate.Exact, am căzut :)).Pretty bad, but it's okay.Le-am luat pe toate la rând.
Dar ăsta`i farmecu` domne`.Acum am ce povesti...nepoţilor.Cam în 50 de ani,aşa =].
Nu m`a afectat decât faptul că a trebuit să ţin de urât holurilor minunatului spital Bagdasar Arseni.Doar mă respect, nu?
Consult, radiografii, alea-alea.Am câteva julituri şi nişte cucuie,îmi pierdusem vocea aproape de tot de la lovitura în gât, în rest, numa` bună de a experimenta căderi libere :)).
Îi mulţumesc însă unui domn, care chiar a fost un domn în adevăratul sens al cuvântului.Nu ştiam că mai există astfel de persoane, capabile de asemenea gesturi.M-a ajutat foarte mult şi nici nu mă cunoştea.A văzut cum capul şi oasele mele făceau "conversaţie" cu scările, a coborât în grabă, m-a întrebat dacă vreau să cheme salvarea, mi-a cumpărat o sticlă cu apă, şi chiar a chemat un taxi care m-a condus până acasă.L-a plătit dânsul, deşi am insistat să-l plătesc personal.
În tot acest timp eram conştientă şi optimistă "Staţi liniştit, mă simt foarte bine, nu am păţit nimic", nu m-am panicat atâta timp cât am simţit că nu am nicio coastă ruptă, picior, mână sau alte ramuri învecinate ;)).În fine, e o întreagă nuvelă de istorisit.
Dar în linii mari cam asta a fost.
Ca un mesaj pentru colegele şi prietenele mele dragi care o să citească asta înainte să se sperie de noua mea înfăţişare, vă iubesc şi să ştiţi că nu mi-am pierdut memoria, n-am păţit nimic la cap, nu scăpaţi de mine. :))N-a sunat prea macabru, nu?
Probabil toată lumea va pune aceleaşi întrebări, de aceea m-am gândit să scutesc o parte din ea postând detalii despre eveniment, deşi nu-mi stă în fire: nici să mă victimizez, nici să povestesc ce aiureli mai păţesc, nici să postez lucruri banale.
Hm, tuturor ni se poate întâmpla.
Totuşi, aveţi grijă când coborâţi scările alea.They`re evil :))

Ca să mă revanşez faţă de voi :




5 Response to "Altă manieră de a sărbători 1 Mai"

Irina* Says:

I'm glad ure just fine #:-s

p.s. melodia e superrr =p~

PicSie Says:
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
PicSie Says:

Da şi eu mă bucur că sunt bine:))
Şi de asemenea mă bucur că`ţi place melodia :))

Anca Says:

ce bine ca esti bine>:D<

PicSie Says:

Ce bine că sunt bine :))
>:D<

Trimiteți un comentariu